KoeriersKlok

Alles inzichtelijk door de volledige accordering.

Alles wat met een registratie gebeurd is navolgbaar, moet goedgekeurd worden door de werkgever. Daarnaast moet een correctie van de werkgever goedgekeurd worden door de werknemer.

Volledige Accordering

Volledige accordering

Met een tijdregistratiesysteem als KoeriersKlok is het belangrijk om transparant te zijn en moeten zaken duidelijk zijn voor zowel werkgever als werknemer. Om deze reden zijn er bepaalde functionaliteiten binnen KoeriersKlok waardoor iedereen ten alle tijde inzicht heeft in de data.

 

Hoe ziet het eruit?

Medewerkers kunnen hun registraties bekijken door deze in het overzicht aan te klikken. Vervolgens zie je hier wat je allemaal hebt ingevuld. De medewerker kan zien wat de status is van de registratie (Open, Goedgekeurd of Afgekeurd) en de tijdlijn bekijken. De tijdlijn wil zeggen wat er met de registratie gebeurd is. De datum van aanmaken, het goedkeuren of de correctie gedaan door het bedrijf. Op deze manier hebben we een systeem gecreëerd gebaseerd op transparantie en eerlijkheid. Allemaal met als doel om te zorgen voor eerlijke verloning in de transportsector.  

Naar WhatsApp
Vragen? Stel ons gerust uw vraag via WhatsApp.