KoeriersKlok

Over ons

Een kijkje achter de schermen bij KoeriersKlok: Wie we zijn en wat ons drijft

Over KoeriersKlok

KoeriersKlok vindt zijn oorsprong bij een koeriersbedrijf in het noorden van Nederland, waar de noodzaak voor een nauwkeurige urenverantwoording centraal stond. Traditioneel werd dit proces op papier uitgevoerd, maar hier zagen wij een kans voor digitalisatie.

In de beginfase was onze software enkel in staat een PDF-bestand voor urenverantwoording te genereren. Echter, snel volgde de uitbreiding met de mogelijkheid om salarismutaties te exporteren, gebaseerd op de cao Beroepsgoederenvervoer. Deze ontwikkelingen hebben zodanige voordelen opgeleverd dat ons platform nu de gehele transportsector bedient.

Bij KoeriersKlok streven we naar eerlijke verloning voor chauffeurs. Wij zetten ons volledig in om dit doel te bereiken. Ons systeem kenmerkt zich door overzichtelijkheid en transparantie, wat zorgt voor duidelijkheid voor zowel werknemers als werkgevers. We blijven ons platform doorontwikkelen om de administratieve lasten binnen de transportsector te minimaliseren. Hierbij richten we ons niet alleen op koeriersbedrijven, maar op de gehele sector.

Klantenservice en contact

Wij hechten grote waarde aan onze Groningse nuchterheid en het principe ‘afspraak = afspraak’. Voor direct contact en vragen kunt u terecht bij uw aanspreekpunt, Peter Bos.

Naar WhatsApp
Vragen? Stel ons gerust uw vraag via WhatsApp.